Tickets
Tickets
Tickets

‘Da Capo’ is een kroniek van een circusfamilie. Een beeldende, filmische
voorstelling van een familiegeschiedenis van liefde, noodzaak, schijnbaar toeval en passie. Van de kleine Adolph die in 1842 op zijn 15 jaar wegliep om met een
circus mee te trekken tot de zevende generatie na Adolph die vandaag haar intrede doet in de piste van Circus Ronaldo. Een verhaal van 180 jaar verwondering.
Circus Ronaldo verlangt ernaar om dat verhaal te vertellen. De historie van haar familie, van het begin tot in het oneindige. Een universeel verhaal, herkenbaar voor ieder van ons, omdat iedereen nood heeft aan steun en vertrouwen, aan verbondenheid, aan familie. ‘Da Capo’ is de karavaan van het leven die voorbijkomt. Generaties die verschijnen en weer verdwijnen. Geboren worden en overlijden. Kracht. Schoonheid. Verlies. Liefde.
Circus Ronaldo speelt wereldwijd voor prestigieuze theaterhuizen en grote
circus- en kunstenfestivals. Het creëert een vernieuwende vorm van circus, die onlosmakelijk verbonden is met de wortels uit het verleden. Aan de hand van oude speltradities, nog authentieke woonwagens en het hergebruik van materiaal van generaties terug, brengt Circus Ronaldo een ode aan het oude circustheater.

Concept en regie: Danny Ronaldo
Uitvoering: Danny Ronaldo, David Ronaldo, Nanosh Ronaldo, Pepijn Ronaldo, Angelo Ronaldo, Adanya Ronaldo, Karel Creemers, Corneel Didier, Rachel Ponsonby, Marie Parrinet, Elisa Cheryl Vizioli, Brechje De Ruysscher, Maria Ronaldo, Frauke Verreyde, Flor Huybens, Niko Heremans
Eindregie: Frank Van Laecke

Locatie:
Evenementenplein, Stadspark Aalst (ingang via Parklaan of Erembodegemstraat) 


ism CC De Werf Aalst, CC Emotia Erpe-Mere en GC De Volkskring Lede


Prijzen

+ 65: € 19 / EDC: € 19 / -26 jaar: € 19 / Vriendenpas: € 19 / Basisprijs: € 22

Locatie

Evenementenplein - stadspark (Parklaan) / - 9300 Aalst