Tickets

Voorstelling ‘Diorama’

Diorama is een korte familievoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar.
In een houten minitheater worden voorwerpen zodanig opgesteld dat er een nieuwe werkelijkheid en verschillende werelden ontstaan.0
Als toeschouwer maak je een fantasierijke, poëtische, visuele reis.

De ene wereld volgt de andere op, de ronde zon gaat op en neer. Tot op een vreemde ochtend de zon vierkant is. Het publiek wordt plots geconfronteerd met een absurde en onverwachte niet-bestaande wereld. Tweedimensionaal wordt driedimensionaal, geometrische vormen worden dieren, een vlak krijgt diepgang. Een nieuwe wereld openbaart zich en het publiek krijgt ruimte voor associatie. Het onbesliste avontuur leidt tot grappige en ontroerende taferelen met pinguïns op de noordpool en een giraf bij zonsondergang.

Voorstellingen om 13.30 uur, 15 uur en 16.30 uur.
Maximum 35 toeschouwers
Duur 30’ (+ 30’ naspel)

 

Workshops ‘Aan de slag met Archipelago’
Archipelago is een eilandengroep waarop je je verbeelding vorm geeft. Het publiek zit in kleine groepjes aan eilandvormige tafels en bouwt een nieuw landschap met objecten waar we niet veel waarde aan hechten en die we weggooien of vergeten: een ruwe spons, een blauwe fles, een ronde stok, een zachte steen, een paarse doek. In Archipelago bouwen we samen een nieuwe plek voor die grote verzameling aan dingen.

‘Archipelago’ is een meditatieve en speelse herontdekking van alledaagse dingen. Een participatieve en verbindende installatie voor iedereen vanaf 5 jaar.

Doorlopend van 13.30 uur tot 16.30 uur, om de 10 minuten


Prijzen

EDC: € 7.5 / -26 jaar: € 5 / Vriendenpas: € 8.5 / Basisprijs: € 10 / + 65: € 9

Locatie