Amelie Albrecht

Tickets

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al. Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte instagram krijgen. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?
 

“De routines van Albrecht zijn strak, ontdaan van elk overbodig woord, en in sommige stukken is letterlijk elke zin een punchline” (De Morgen) ****

"Arrogant en tegelijk charmant, grove borstel en kwetsbaar." (De Standaard) ****

"Een show die rockt als een plaat." (Knack Focus) *****

Voorprogramma: Rik Van Geel

Rik Van Geel begon in 2014 nét voor zijn 40ste verjaardag met stand-up comedy. In 2018 én 2021 stond hij telkens in de halve finale van Humo’s comedy cup. Hij speelde al voorprogramma’s voor Soe Nsuki, Jeroen Leenders en Michael Van Peel, en stond in line-ups met zowat iedereen uit het Vlaamse circuit.


Prijzen

Basisprijs: € 22 / + 65: € 20 / EDC: € 16.5 / -26 jaar: € 11 / Vriendenpas: € 18.5

Locatie