Tickets

Volg je dromen! Dat advies kreeg Jasper van zijn ouders mee. De droom was stand-upcomedian worden, op de planken staan en mensen laten lachen.

Als programmator in een cultuurcentrum zag hij zijn voorbeelden het podium bestormen. En toen waagde ook hij de sprong. Hij deed voorprogramma’s voor Alex Agnew, Wouter Deprez, Bas Birker, Philippe Geubels en Michael Van Peel, stond in de finale van Humo’s Comedy Cup en won de Lunatic Comedy Award. De droom ging werkelijkheid worden. Vol vertrouwen zegde Jasper begin 2020 zijn vaste benoeming op, want tenslotte: wat was het ergste dat er kon gebeuren?

Twee weken later begon de eerste coronalockdown en werden alle optredens uit de agenda geschrapt. Intussen zijn de theaters weer open en is het tijd om uit het zwarte gat te klimmen. Zekerheid is er nog steeds niet, enkel een microfoon en een avond goeie comedy. Over hardwerkende ambtenaren, Japanse toiletten en gênante woorden bij Scrabble. Kom kijken. Help de droom mee waarmaken.

"Comedian Jasper Posson bewijst met 'Vastbenoemd' dat hij terecht zijn job heeft opgezegd. (...) Hij is klaar om de schouwburgen te bespelen met zijn goed geschreven grappen vol originele wendingen." (De Morgen ★★★★)

I.s.m. Comedyshows


Prijzen

Basisprijs: € 20 / EDC: € 15 / Vriendenpas: € 17

Locatie