Tickets

Twee mensen op het podium. Een zanger (een hele goeie!) en een gitarist (een fantastische!). Meer is er niet nodig om dat prachtige repertoire van Charles Aznavour te doen glinsteren en fonkelen: La bohème, Hier encore, For me formidable, Emmenez-moi… En natuurlijk ook She en La mama en … en … en…

In mei 2024 zou ‘Le Grand Charles’ 100 geworden zijn. Omdat hij het niet meer kan, en zij het niet kunnen laten, beloven Cools & De Schepper u heel veel herkenning en nog meer verrassing.

Eén gitaar en één stem: het lied in zijn puurste vorm!

Frank Cools stond als acteur en zanger in zowat elk theater in Vlaanderen en Nederland. Hij zong zowel chanson als smartlap, maakte heel wat jeugdvoorstellingen en stond als acteur vaak solo op het podium met klassieke teksten. Het liefst heeft hij niets in de zakken, niets in de mouwen, om zo tot een essentie te komen.

Florian De Schepper is klassiek gitarist, maar bekijkt zichzelf toch meer als een kameleon, een reizende troubadour die in folk en allerlei verschillende stijlen kan swingen als geen ander

“Fijne weetjes, ontroerende en soms ook grappige verhalen, maar vooral: heerlijk gebrachte en soms zelfs virtuoze versies van liedjes die iedereen kan meeneuriën.” (Het Nieuwsblad)


Prijzen

EDC: € 12 / -26 jaar: € 8 / Vriendenpas: € 13.5 / Basisprijs: € 16 / + 65: € 14

Locatie