HOERA! We vieren graag met jong en oud! Daarom trakteren
we op een gratis familiefestival!

Vanaf 13 uur tot 17 uur:

 • Speelstraat georganiseerd door Huis van het Kind
 • De tuttenrups: ben je klaar om jouw tuutje af te geven? Keistoer vinden wij dat! Geef jouw tuutje af aan de tuttenrups en ontvang een mooi cadeautje!
 • Ouderopvang: zet je ouders af aan de ouderopvang van Culture Pub, geef hen zeker een zakcentje mee en je hebt voor de rest van de dag geen last meer van hen.
 • Ijsjes van WIJS
 • traktaties en gadgets (tot als't op is)
 • grimecaravan, kapsaloon en glittertattoos door Roodvonk:
  het is feest! Wij trakteren op een mooie snoet en een leuk kapsel, nog een coole tattoo erbij en je bent helemaal af! Ga nadien voor onze photobooth staan, tag ons op sociale media en maak kans op een gratis ticket voor volgend seizoen! Cheeeeese!
 • workshops: ook onze vaste knutselduizendpoot Laura is alweer van de partij om met jullie aan de slag te gaan. Knutsel en frutsel er op los en ga naar huis met fijne kunstwerkjes!
 • Theater Tieret speelt Baraque Future: 
  Kom binnen, we hadden u verwacht. Of nee ... nee, wacht nog even. Trek uw schoenen uit en maak uw hoofd leeg, helemaal. Want eens ge hier binnen zijt, zal niets nog zijn zoals het was. Hier binnen start de toekomst, uw toekomst. Schuif stilletjes binnen in onze tent en zet uw ogen en oren open, want hier binnen wordt alles anders. Dus kijk nog even om, naar alles wat was en kom dan maar binnen. (gratis korte voorstelling om de 20 minuten in het Lovertheater)
 • Blotevoetenpad
  oe, ai, aaah, ben jij klaar om het parcours af te leggen op blote voeten? Als je durft!
 • De allerlangste vlaggenlijn:
  tijdens de week voor onze familiedag werken alle kinderen mee om de allerlangste vlaggenlijn te maken. We streven ernaar om maar liefst 5142 vlaggetjes te verzamelen: ééntje voor elk Ninoofs kind tot 12 jaar. Daarvoor hebben we natuurlijk jullie hulp nodig! Hoe? Dat kom je hier binnenkort te weten!

 

 

om 15 uur
FESTIVAL met Radio Oorwoud | BEEST OF!
Radio Oorwoud maakt een ‘Beest of!’ met de meest aanstekelijke liedjes uit zijn drie cd’s (‘Radio Oorwoud’, ‘’t Is altijd wat in mijn habitat’ en ‘VUIL! VUIL! VUIL!’) Wees klaar voor tuimelende otters en slechtgezinde pissebedden,
terwijl overenthousiaste olifanten over de scène denderen en de kinderen oproepen om lekker mee te brullen. Het felgebekte braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildermissen staat helemaal klaar om het
podium op biologisch verantwoorde wijze volledig af te breken. Dieren van allerlei pluimage worden in ondeugende liedjes bejubeld. De natuur krijgt een megafoon op kindermaat. Dansbaar, een beetje stout en vol humor.

Met:Fleur Hendriks (zangvogel en opperpanda), Bart Van Lierde (basbeer),
Thomas Vanelslander (gitaarscholver en zangvogel), Micha Vandendriessche (trommelaar) Hannes Demaeyer (toetsen toeteraar).


Prijzen

Gratis: € 0

Locatie