Tickets

Het CC geeft hen op Open Mic alvast de spotlight. Maar ook jij kan als publiek jouw licht laten schijnen op dé artiesten van morgen!

Van de Soundmixshow tot Belgium’s Got Talent. Talentenjachten zijn sinds het ontstaan van het kleine scherm een hit. En wat is nog beter dan een tv-avondje vol pril talent beoordelen? Een live-versie natuurlijk!  

Op de 2e editie van Open Mic zullen opkomende artiesten opnieuw hun talent van de huiskamer naar het podium verhuizen. Als publiek stem je mee om een kandidaat de eer van ‘publiekswinnaar’ te geven. Een ervaren vakjury zorgt voor de officiële winnaar.  Vorig jaar was het Helena Van Der Auwera die zowel jury als publiek van de sokken blies.

Wie wordt dit jaar dé rijzende ster van het CC? 

Je maakt het mee in de bijzondere setting van de Spiegeltent.

 

Wij willen JOUW TALENT op ons podium! 

Liever zelf op het podium met Open Mic? Schrijf je nu in!

Kan jij op je eentje een podium vullen met je skills als rapper, stand-up, singer-songwriter, …? Neem jij de micro en speel je los de zaal plat? Of wil je vooral ontdekken hoe dat voelt?

Opkomend talent van 16+ met een originele solo-act kan zich kandidaat stellen tot 1 april.

Overtuig je op 25 mei de vakjury en word je tot winnaar gekroond? Dan mag jij het voorprogramma van een passende voorstelling in het CC verzorgen. 

Met een demofilmpje van 2 minuten, en een korte beschrijving van jezelf en je motivatie, kan je ons overtuigen om jou op dat podium te zetten. Stuur ze op naar openmic@ninove.be voor 1 april.

Info en voorwaarden


Prijzen

Basisprijs: € 5

Locatie

Spiegeltent (Stadspark Ninove) - Parklaan z/n - 9400 Ninove