Wegens het coronavirus wordt deze voorstelling verplaatst naar een latere datum.

Wirken moet ne mensch en ni lieglupe. Akkerdjie.

SKaGeN neemt de handschoen op en vertaalt deze parel uit de Vlaamse theaterliteratuur naar het Vlaanderen van vandaag. Waar nog steeds gewerkt, geïntegreerd en geassimileerd moet worden; waar klassen en gemeenschappen nog altijd niet elkaars taal spreken; waar families uit elkaar worden gereten en jong en oud met getrokken messen tegenover elkaar staan over God, geloof en grond: ‘Het gezin van Paemel’ in een wereld in verandering, toen - 1903 - en nu.

Voor dit epische ensemblestuk staat het collectief SKaGeN opnieuw voltallig (!) op de scène en breidt voor de gelegenheid uit met een jonge en gemengde cast tot wel 13 acteurs.

SKaGeN, het avontuurlijke Antwerpse theatercollectief van Clara van den Broek, Mathijs F Scheepers, Valentijn Dhaenens en Korneel Hamers, bestaat in 2020 twintig jaar. Het gezelschap viert dit een seizoen lang, met een verrassend rijke waaier aan nieuw en oud materiaal, op binnen- en buitenlocaties, in binnen- en in buitenland of in een klein of een groot theater in uw buurt.

Van en met Clara van den Broek, Mathijs F Scheepers, Valentijn Dhaenens, Korneel Hamers, Bjarne Devolder e.a.

Productie: SKaGeN i.s.m. De Studio, met de steun van De Vlaamse Gemeenschap, PerPodium en Taxshelter Vlaanderen


Prijzen

Basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / -26 jaar: € 7 / Vriendenpas: € 11.2

Locatie