nieuw seizoen in een nieuw jasje

Heb je ze al gezien in het stadsbeeld? Onze posters met ogen, monden, ballonhonden en muzieknoten?

Deze mysterieuze posters waren een voorsmaakje voor de aftrap van ons nieuwe cultuurseizoen. 
De iconen kleuren namelijk de cover van de nieuwe seizoensbrochure.

We nodigden dit jaar de Ninoofse Material Girls uit voor de visuele invulling van de cover van onze seizoensbrochure. De Material Girls, bestaande uit Kim Collet en Lennie De Troyer, zijn intussen gekend voor hun unieke workshops ‘met een hoek af’. We wisten dat de dames al eens graag buiten de lijntjes kleuren. Ze kwamen niet alleen met een coverbeeld op de proppen, maar met een heel concept.

Voor ons is naar het cultuurcentrum gaan zoals een reisje maken’, leggen de Material Girls uit. Je ontsnapt even naar een andere wereld en beleeft iets verrassends, geks of onverwachts. Nadien keer je altijd terug naar huis met een leuke souvenir. Zoals een nieuwe sticker op je reiskoffer. Die gedachte hebben we vertaald naar iets actuelers: een nieuwe patch op je jeansjas. Elke patch staat symbool voor een ander type belevenis zoals een oog voor een film, de ballonhond voor een familievoorstelling en een uitdagende mond voor amusement.’

 

Win een unieke belevenis met de Vriendenpas

Centraal op het coverbeeld staat de Plomblom Lover, het symbool voor de vrienden van het CC. Als vriend koop je voor slechts 10 euro een Vriendenpas, een soort lidkaart waarmee je mooie reducties krijgt op bijna alle voorstellingen. De voorbije jaren was die pas alleen maar ‘iets virtueels’. De Material Girls, die zelf al jaren vriend van het CC zijn, vonden dat de Vriendenpas een fysieke vorm moest krijgen. Zo ontstond het idee om de patches van het coverbeeld ook echt te produceren voor alle houders van de Vriendenpas.
Wie gespot wordt met een van de patches, maakt kans op een unieke belevenis. Wat die verrassingen zijn, verklappen we nog niet. Dat er een hoek af is en dat er een Meet&Greet tussen zit, dat is al zeker.

Dus... rep je naar onze ticketshop, koop een vriendenpas en haal jouw patches op aan onze balie!
Fijn dat ook jij onze vriend wil worden!