Tickets

Er is niets dat harder bij het leven hoort dan de dood. Vroeg of laat komen we allemaal te gaan. En als we gaan, komen onze dierbaren bij elkaar om afscheid te nemen en verdriet en gemis te delen.

De dood brengt mensen bij elkaar, ook in ‘Tot de dood ons scheidt’.
Na de plotselinge dood van oudste broer Rudy komt de familie bij elkaar om te rouwen en de begrafenis voor te bereiden. Dat de familie elkaar al erg lang niet gezien heeft, oude vetes nooit zijn bijgelegd, er al jaren niet wordt gesproken met elkaar: dat wordt ineens allemaal vergeten. Want een bloedband is iets bijzonders. En vooral, bloed kruipt waar het niet gaan kan. Toch?

‘Tot de dood ons scheidt’ is een tragikomische voorstelling over het leven zoals we dat allemaal kennen, over familie, over messen in ruggen, over vergeten en vergeven, over verdriet, over dromen, over schijnheiligheid, over broers en zussen, over de kleine en de grote dingen in het leven, over oude koeien, over de dingen die gaan komen, maar vooral over de dingen die komen te gaan. Heerlijke humor in een frisse enscenering en een wervelende tekst, gespeeld door toppers. Van dezelfde ploeg die ons vorig seizoen op ‘Poupehan’ trakteerde.

 

Concept, tekst en regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen
Spel: Viv Van Dingenen, Lucas Van Den Eynde, Michaël Pas, Lynn van Royen e.a.
Muziek: Gode Kempen
Dramaturgie: Bram Verschueren
Decor en kostuum: Saskia Louwaard en Katrijn Baeten
Executive Producer: Karen Feys
Productie-coördinator: Lara Vromman
Productie: Het Laatste Bedrijf
Coproductie: De Mannschaft
Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische
Federale Overheid en Gallop Tax Shelter


Prijzen

Basisprijs: € 20 / + 65: € 18 / EDC: € 15 / -26 jaar: € 10 / Vriendenpas: € 17

Locatie