Tickets

We luiden het nieuwe jaar muzikaal in met een feestelijk concert vol grandioze aria’s en duetten uit legendarische opera’s van onder meer Mozart, Donizetti en Verdi. ‘VIVA!Opera’ is een unieke manier om operamuziek te beleven. Met passie geven de solisten uitdrukking aan diepe menselijke emoties. Opera is vreugde, humor, liefde, verlangen, verdriet, (wan)hoop en melancholie. Dit concert brengt zowel de absolute liefhebbers als een nieuwsgierig publiek in vervoering.

 

Het succes van ‘VIVAOpera’ is niet enkel te danken aan de weloverwogen keuze van aria’s en duetten, maar ook aan de gedreven uitvoering door de gerenommeerde solisten Denzil Delaere, Emma Posman en Pierre Doyen. Ze schitteren niet enkel afzonderlijk, maar zingen met veel expressie ook verschillende duetten. Het fundament onder deze sterren wordt overtuigend gelegd door Veronika lltchenko.

 

Denzil Delaere (tenor) is in het seizoen 2022-2023 onder andere ook te zien in de Munt (Der Rosenkavalier) en was reeds verschillende malen te horen bij Opera Vlaanderen. Pierre Doyen (bariton) wordt regelmatig uitgenodigd door de Belgische operahuizen (de Munt, l'Opéra Royal de Wallonie-Liège-ORW en Opera Vlaanderen), maar ook door prestigieuze huizen in het buitenland.  Emma Posman (sopraan) maakte in augustus 2018 haar veelbesproken debuut met de Wiener Philharmoniker op de Salzburger Festspiele als Koningin der Nacht in Die Zauberflöte van Mozart. Met het Symfonieorkest Vlaanderen zong ze in oratoria van onder meer Beethoven, Fauré, Bach, Vivaldi, Schubert en Mendelssohn.  Veronika Iltchenko (pianiste) werkte zich in de kijker met vertolkingen van romantische werken en meesterwerken uit de Russische pianoliteratuur. Brussel is haar uitvalsbasis (sinds 2000) voor talrijke concerten in binnen- en buitenland.


Prijzen

Basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / Vriendenpas: € 11.2 / -26 jaar: € 7

Locatie