Café Cultuur presenteert een double bill met de Ninoofse professionele trombonisten Koen Severens en Gert-Jan Schoup in een bijzonder programma.

 

Avenue Louise

Slechts één sopraan en één trombone? Deze aparte bezetting maak je niet elke dag mee! Samen met de beloftevolle sopraan Liza Dedapper speelt trombonist Koen Severens eigen werk. Het wordt hun eerste gemeenschappelijke optreden. Met een intens programma, dat schommelt tussen breekbaar en uitbundig, humor en serieus, theatraal en ingetogen palmen ze ons ‘Café Culture’ in. Liza Dedapper (OPERAWERF113, SWARA, GhentSingers en Synart) is geboeid door alles wat muziek en theater combineert. Koen Severens is trombonist bij het Symfonieorkest van De Munt en de helft van het duo Kontrabone; zijn composities werden uitgevoerd in Brussel, Parijs, Sevilla, China, Polen, Engeland…

 

Avenue Louise is Koen Severens en Liza Dedapper.

 

Belgium Low Brass Quartet

Het jonge ensemble Belgian Low Brass Quartet, met afgestudeerden van verschillende Belgische conservatoria, realiseerde op korte tijd enkele mooie projecten, waaronder een concertenreeks voor Klara, een opname voor het 100-jarige jubileum van de Olympische Spelen in Antwerpen en een succesvolle tournee door Frankrijk. Dit unieke ensemble, met een typische symfonische ‘low brass’-bezetting (3 trombones en 1 tuba), voelt zich thuis in verschillende genres: van ‘koralen’ van Bach over het klassieke repertoire tot het lichtere muziekgenre.

 

Belgian Low Brass Quartet is Gert-Jan Schoup, Sander Vets, Elisa Coppé en Andreas Carlier.

Line-up: 20 uur Avenue Louise, 21.15 uur Belgium Low Brass Quartet


Prijzen

Basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / Vriendenpas: € 11.2 / -26 jaar: € 7

Locatie