Tickets

Tijdens de paasvakantie biedt het cultuurcentrum creatieve workshops aan voor kinderen tussen 4 en 9 jaar oud. Hiervoor werken we nauw samen met Mooss (www.mooss.org). De workshops worden onderverdeeld in leeftijdscategorieën en duren twee dagen. Eén uurtje voor en na de workshops kunnen de deelnemers opgevangen worden door één van onze monitors die de kinderen ook de rest van de dag zal begeleiden.

De workshops gaan door in de foyer van cc De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove. Bij mooi weer trekken we naar onze tuin, achter het cultuurcentrum.

Voor meer inlichtingen kan je steeds terecht bij tina.verbraekel@ninove.be.

Is jouw kind een creatieve duizendpoot? Aarzel dan niet want de plaatsen zijn beperkt!

 

Tweedaagse workshop: Onder de grond – Kleuters (4 tot 6 jaar)

Grijp een schop en volg de mol door zijn kronkelende tunnels. Op weg naar het middelpunt van de aarde ontmoeten we ook andere wezens. Hoe leven ze? Wat eet een worm als ontbijt? Ondergrondse moddercake of zandkoekjes? Een zelfgemaakt multifunctioneel kompas helpt ons om niet te verdwalen in de ondergrondse wereld. Deze meerdaagse workshop geeft ons een blik op een boeiende ondergrondse wereld. Elke dag graven we een stukje dieper in de grond. Op een speelse manier leren de kleuters objecten waarnemen vanuit verschillende perspectieven en driedimensionaal werken.

Elke kleuterworkshop is multidisciplinair, maar vertrekt wel vanuit een bepaalde discipline. De basis van deze workshop is beeld.

 

 

Datum: dinsdag 11 april en woensdag 12 april 2023 van 9 uur tot 16 uur
leeftijd: 4 tot 6 jaar
Aantal deelnemers: max. 12
Prijs: € 40,00 voor 2 dagen (prijs is inclusief opvang voor en na de workshop, drankje bij de lunch, tienuurtje en vieruurtje).
Organisatie: cc De Plomblom ism Mooss
Extra info: inschrijven kan enkel voor de volledige workshop (= 2 dagen). Opvang voor (vanaf 8u) en na de workshop (tot 17u) is optioneel. Vergeet je lunchpakket en goed humeur niet! Zorg voor kledij die vuil mag worden.


Prijzen

Basisprijs: € 40

Locatie