Na het grote succes van onze allereerste editie vorig seizoen, kan een nieuwe “Open Mic” natuurlijk niet ontbreken! Tijdens deze avond mogen nieuwe talenten in de podiumkunsten een optreden geven van 10 à 15 minuten. Het cultuurcentrum stelt hen een podium en letterlijk 1 micro ter beschikking.

Alle genres van podiumkunsten die een micro nodig hebben zijn welkom: zang, rap, slam, poëzie stand-up comedy enz… De kandidaten moeten minimum 16 jaar zijn en een solo-optreden kunnen voorzien dat origineel is. Covers zonder eigen interpretatie zijn niet toegestaan.

Ben je een nieuw aanstormend talent en wil je deze kans wagen? Schrijf je dan vóór 11 september in via het mailadres openmic@ninove.be met volgende gegevens:

  • Een korte omschrijving van jezelf met je contactgegevens en motivering van deelname.
  • Een audiovisuele demo van één minuut in een eenvoudig op te laden bestand met een korte weergave van het te verwachten optreden.

 

Een jury zal uit de inzendingen max 10 kandidaten selecteren die op de avond van “Open Mic” mogen optreden. Op het einde van “Open Mic” kiest deze jury een winnaar die als prijs het voorprogramma mag verzorgen van één van de eigen programmaties van cc De Plomblom!

Het belooft een spannende en boeiende avond te worden! Niet alleen voor de kandidaten maar ook voor het publiek. Kom mee genieten van maar liefst 10 diverse optredens door nieuw aanstormend talent!

Wij zijn alvast benieuwd wie onze winnares van de eerste editie, Helena, zal opvolgen! Haar kan je trouwens aan het werk zien op 5 oktober 2023 in ons cultuurcentrum, als voorprogramma van Katrien Verfaillie.

Hopelijk tot dan!


Prijzen

Basisprijs: € 5

Locatie