In hun warm onthaalde voorstelling Wachten op Do Groot onthullen Peter Hens en Bart Van Caenegem op virtuoze wijze de geheimen rond de ‘Big Bang’ van de muziek, over de noot waar-mee het allemaal begon: ‘Do Groot’.


Werken van bekende componisten worden ont-leed, musicologische verbanden tussen stijlen en ritmes worden ontbloot, het Vlaamse levenslied gaat aan de wals met de Beethovense romantiek en de barokke Bach barst voor de gelegenheid uit in levenslustige charmezang.
Reizend door het verleden zet De Frivole
Framboos de tijd op zijn kop en zoekt het ant-woord op de vraag wat er zou gebeuren als vroegere tijden de toekomst waren geweest: zou Mozart zich hebben laten inspireren door Stromae, zou James Last van invloed zijn ge-weest op Wagner? 


De Frivole Framboos gaat de uitdaging aan en gaat op zoek naar die ene oermelodie waaruit alles – de gehele muziekgeschiedenis – is ont-staan. Het zal het wachten waard zijn geweest!

Organisatie van Neos Ninove, i.s.m. Neos Brakel en Neos Oost-Vlaanderen.

Aansluitend is er een receptie voorzien.

De hele opbrengst van beide concerten gaat integraal naar de solidariteitsactie ‘Neos-met-een-hart’ en verschillende plaatselijke liefdadigheidsorganisaties waaronder ook ‘De Kleppe’, een sociaal vakantieverblijf voor mensen die fysiek, mentaal, finacieel en sociaal kwetsbaar zijn. Het sociaal vakantieverblijf De Kleppe / de Overmolen bevindt zich in Everbeek.

Kaarten zijn te koop bij Neos Ninove aan €30 (inclusief receptie)

Meer info

Secretaris Christiane Bické: 0477 41 02 37 of christiane.bicke@gmail.com 

Voorzitter Danny Schoon: 0474 44 48 92 of danny.schoon@telenet.be

 


Locatie