Tickets

PerLa Musica is een muzikaal project, opgericht in 2015, door enkele bevriende muzikanten, allen met de droom om in een symfonisch orkest te spelen.

Samen met dirigent Jo Schelkens werden enkele jaren geleden de lijnen uitgetekend en namen ze een vliegende start.

Muzikanten werden gevonden, muziek werd voorbereid. Het hard werk werd beloond, want ondertussen staan ze heel wat projecten verder.

Begin 2019 werden ze nog gevraagd door stad Ninove om het nieuwjaarsconcert te verzorgen, in samenwerking met het koor van de Academie voor Muziek, Woord en Dans. Hier was zeker een klik tussen beide, want het resultaat mocht er zijn!

Helemaal in de sfeer van het Weense Nieuwjaarsconcert, zal de dansafdeling van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans deze keer het nieuwjaarsconcert opluisteren.

Klassiek ballet blijft populair. In de opleiding klassieke dans van de academie krijgen de leerlingen nog de echte ballettechniek mee, aan de barre, au milieu, en zelfs op pointes.

De meer gevorderde leerlingen van de 4de graad uit Ninove, Denderhoutem en Roosdaal brengen wervelende klassieke choreografieën op enkele klassieke werken uitgevoerd door PerLa Musica.

Opnieuw een nieuwjaarsconcert om naar uit te kijken.


Prijzen

basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / -26 jaar: € 7 / Vriendenpas: € 11.2

Locatie