Tickets

Voor iedereen vanaf 8 jaar


Een man staat op van een bank in het park en trekt eropuit.
Het is het begin van een merkwaardige tocht, een reis op leven en dood, waarin bijzondere mensen samenkomen.
Er is de kleine man die bijna niemand opmerkt, de ober met excellente koffie, en er is het meisje Haja dat van ver komt.
Er is ook een zon waar iedereen naar komt kijken en er is een gebeurtenis die zo ongelooflijk is dat ze zelfs voor wie erbij was onwerkelijk lijkt.

In 2015 maakte Theater Stap De Bank. De Bank gaat over een gesloten man in een verstild leven die naar de wereld kijkt en ziet hoe alles leeft en voorbijgaat. De voorstelling werd geselecteerd voor Het Theaterfestival.

Paul Verrept schreef een vervolg op De Bank. In De Wereld is dezelfde man er nog, alsof er niets veranderd is. Tot hij beslist te vertrekken. Samen vormen De Bank en De Wereld een tweeluik over een moedige zoektocht naar geluk.

Opnieuw delen Luc Nuyens en Frank Dierens de scène met de Stapspelers. De Wereld is een verhaal van ontmoetingen, van mensen die al snel niet meer zonder elkaar kunnen.

www.theaterstap.be

Concept, regie en spel: Frank Dierens en Luc Nuyens
Spelers van Theater Stap: Guy Dirken, Jan Goris, Daan Hutten, Hazina Kenis, Luc Loots, Jelle Palmaerts, Leen Teunkens, Anke Verwaest, Gitte Wens
Livemuziek: Steven De bruyn en Tsubasa Hori
Scenografie en licht: Stef Stessel
Kostuums: Lieve Pynoo
Tekst: Paul Verrept


Prijzen

Basisprijs: € 10 / Reductie: € 9 / -12 jaar: € 5 / Vriendenpas: € 9 / Gezinsbond: € 8 / Gezinsbond -12 jaar: € 4

Locatie