Tickets

Ivan Paduart & Quentin Dujardin ontmoetten elkaar voor het eerst in 2004. Een jaar later verscheen Vivre, waarop beide muzikanten voor het eerst samen te horen waren. Paduart heeft in de loop der tijden al tientallen albums opgenomen, aan verschillende projecten (o.a. rond Burt Bacharach en Michel Herr) meegewerkt.

Gitarist/componist/producer Dujardin ontdekte op jonge leeftijd de Belgische jazzgitarist Philip Catherine, waarna ook hij een muzikale carrière met erg diverse paden (wereld, jazz, klassiek,..) ambieerde. Quentin Dujardin is een rastalent op gitaar. Toots Thielemans zei over Dujardin dat hij een revelatie was.

Twee toptalenten dus die samen met een fantastische band het heerlijke jazzalbum Catharsis uitbrengen.

 

Op Catharsis worden Paduart en Dujardin bijgestaan door topmuzikanten zoals trompettist Bert Joris, bassist Richard Bona, werelddrummer Manu Katché en tenslotte mondharmonicaspeler Olivier Kerr Ourio. Een ensemble dat probleemloos op de internationale jazzscène overeind blijft. En datzelfde geldt ook voor het nagelnieuwe, memorabele album dat van een érg hoog niveau is.

 

Live zal de muziek gebracht worden door het trio Bert Joris (trompet), Ivan Paduart (piano) en Quentin Dujardin (gitaar). 


Prijzen

Basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / -26 jaar: € 7 / Vriendenpas: € 11.2

Locatie