Trek er - samen met je gezin - op uit en geniet van 'DE VOS... IN HET BOS!', een theater­wan­de­ling voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud. 

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuur­lijk ook over…een wolf!” De Vos…. in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels.

Opdrachten:
Maak de wandeling extra leuk met onze opdrachtenbundel. Download hem hier of haal jouw exemplaar af in de bibliotheek van Ninove. 

Maak de opdrachten en bezorg ons jouw bundeltje terug via de inleverbus van de bib. Wie weet win je wel een zeer leuke prijs!

Boekentips:
Ga achteraf zeker een kijkje nemen in de bib. Daar wacht een leuke themastand op jou met de leukste boeken rond deze theaterwandeling.

WIN WIN WIN:
Laat jij ons meegenieten van jullie avonturen met de vos? Tag ons dan zeker in een foto op Facebook. Wie weet win je wel tickets voor het ganse gezin voor één van onze familievoorstellingen!

Veel plezier, maar pas op... voor de vos... in het bos!


 

Praktische info:

  • De theaterwandeling speelt zich af in het Geboortebos (Venebroeklos, Ninove). Er werden 2 routes uitgestippeld om bij het Geboortebos te komen.
    Een routebeschrijving én plannetjes vind je terug in de opdrachtenbundel.

 

  • Doorheen de wandeling tref je 6 bordjes met QR-codes die elk een deel van het verhaal vertellen. De fragmenten kun je bekijken door met je smartphone de QR-code op het bord te scannen. Tussenin kan je de opdrachten uit de bundel maken.

 

  • De wandeling duurt ongeveer 1 uurtje en is 1 km lang. Er zijn ook 2 speelweides en een picknickplaats aanwezig.

 

  • Het parcours is beperkt toegankelijk voor kinderwagens (afhankelijk van de weersomstandigheden).

De route wordt geregeld door ons gecontroleerd maar toch schade of verloren pijlen gemerkt? Laat het ons dan zeker weten: ccbalie@ninove.be 


Prijzen

Gratis: € 0

Locatie

Het geboortebos - Venebroeklos 1 - 9400 Ninove