Studio Orka - Zoutloos

Wegens het coronavirus wordt deze voorstelling geannuleerd.

Studio ORKA laat zich opnieuw inspireren door een specifieke plek en de mensen die er wonen. 

Zoutloos gaat over vroeger en later en den dag van vandaag. Over iemand moeten missen of toch maar liever vergeten. Over kraaienpootjes, warme dekentjes op koude voeten, slappe koffie en smeulende sigaretten.
Over beregezellige oma’s, drukdrukdrukke papa’s, onzichtbare mama’s, zotte verpleegsters, jolige jeugdliefdes. Een ode aan het leven en de fantasie. Want het meervoud van lef is leven, zegt ons bomma. Een hartverwarmend verhaal vol humor en hoop, levensdrift, geheime liefdes, familiale toestanden, vluchtroutes, passie en geluk, ...

”Van de revue des levens heeft niemand het program.”

"Zoutloos is een ontroerende familievoorstelling over menselijke warmte en waardigheid in het rusthuis. Een must-see voor alle leeftijden. … Zoutloos heeft beslist iets om over na te praten." (De Morgen, 3 febr. 2014)

"Zoutloos is de zoveelste hartverwarmde Studio Orka-creatie die je blik naar de kleine, rakende details in het leven leidt. Deze keer in een rusthuis dat bij nader inzien zo ‘zoutloos’ nog niet is". (Knack Focus, 5 febr. 2014)

 

Van en met: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Ilse de Koe, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden, Julie Delrue, Myriam Vancraeynest of An De Broeck, Walter Schudel
Vorm: Philippe Van de Velde, Kwint Manshoven
Coach: Tom Dupont
Dramaturgie: Mieke Versyp
Produtieleiding: Elke Vanlerberghe
Kostuums: Elles De Koe
In coproductie met cc De Grote Post (Oostende), MiramirO.
Met de steun van de Vlaamse Overheid, Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen. Met dank aan Knapenkoor In Dulci Jubilo en Dieter Vanhandenhoven (Sint-Niklaas).


Prijzen

Basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / -26 jaar: € 7 / Vriendenpas: € 11.2

Locatie