Studio Guga

laatste tickets

Omwille van de verstrengde maatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar 15/06/2022.

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar onder de nieuwe naam “Studio Guga” schreven ze een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stemimitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hadden hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet.

Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de “vijfde Beatle” van Studio Guga.

De vraag is niet langer: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij Studio Guga als je de nummers hoort?”

Guga Baul: zang
Joost Van den Broeck: drums
Bert Embrechts: bas
Filip Bollaert: gitaar
Jacques Motmans: toetsen

Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.” (Het Nieuwsblad)

Guga Baul en zijn band brengen met “Studio Guga – Ongehoord” een wervelende show. Baul is niet enkel de nummer één stemmenimitator van Vlaanderen maar ook een schitterende verteller en veelzijdige zanger. Het is niet gemakkelijk om zowel grappig als diepzinnig uit de hoek te komen en zowel jezelf, een haast schizofrene stemmenwisselende imitator en een veelstemmige zanger te zijn, maar het lukt Guga Baul wonderwel.” (Snoozecontrol)


Prijzen

Basisprijs: € 27 / Reductie: € 26 / Vriendenpas: € 25

Locatie