Bob Savenberg: Liefde van mijn leven

Tickets

Zijn songs zijn wereldberoemd in Vlaanderen, zijn hits kent iedereen en we zingen ze moeiteloos mee als we in de auto zitten, in de rij staan in de supermarkt of luidkeels meegenieten in een uitverkocht Sportpaleis. En toch weet lang niet elke Vlaming dat Bob Savenberg verantwoordelijk is voor meer dan veertig songs uit het indrukwekkende repertoire van Clouseau.

Als mede-oprichter én drummer stond hij aan de wieg van hun vele grote successen. Denk aan Brandweer, Afscheid Van Een Vriend en Swentibold, songs waar meerdere generaties mee zijn opgegroeid. Voeg daar hits als Dansen, Breek de Stilte en Alleen Met Jou aan toe en je begrijpt dat een avond met Bob Savenberg een onvergetelijke avond wordt. Een avond waarin jij bovendien het laatste woord krijgt.

Zonder jou tikt de klok even snel
Maar de tijden veranderen wel
Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan
Weet dat je in m'n hart altijd blijft voortbestaan

Want het publiek gaat elke avond opnieuw mogen kiezen uit Bobs rijke muziekcatalogus. De songs met de meeste stemmen worden live gebracht in een bijzonder fris kleedje. Het verhaal achter de songs krijg je er gratis bij.

Zaterdagavond om een uur of zeven
Krijg ik de kriebels begint het hier te beven

Met deze voorstelling wordt een belangrijk hoofdstuk van de Vlaamse popgeschiedenis op aanstekelijke wijze terug tot leven gebracht.

 

Bob Savenberg: zang, piano
Manu Huylebroeck: zang, gitaar (o.a. bij Mathias Vergels, Rick de Leeuw)
Bram Van Den Berghe: zang, gitaar (o.a. bij Niels Destadsbader)
Foto: Koen Bauters


Prijzen

Reductie: € 13 / Vriendenpas: € 11.2 / Basisprijs: € 14

Locatie