Tickets

Wanneer beslist iemand dat een last te zwaar wordt om alleen te dragen? Wanneer raapt iemand de moed bij elkaar om iets achter te laten in een boek? Hoe beantwoordt een boek aan het lijden van anderen? Wat betekent het om te geloven in een tijd waarin individualisme hoogtij viert?
In de basiliek van Tongeren, aan het beeld van Onze-Lieve-Vrouw-Oorzaak-Onzer-Blijdschap, ligt een blanco boek. In dat boek schrijven mensen smeekbedes, uitingen van hoop, dankbetuigingen. Iedere zondag wordt in de mis gebeden voor wat er de afgelopen week in het boek is geschreven. Elena Peeters werd uitgenodigd om een voorstelling te maken rond dit intentieboek. Aan de flarden van levens, vragen en bedenkingen die ze leest in het boek, voegt ze haar eigen stem toe.

Tekst en spel: Elena Peeters
 

Tip:
Laat je die dag onderdompelen in troost en vertedering en kom ook naar Tom Theuns & Aurélie Dorzée: The Seven Gardens, in de Liberale Kring, Dreefstraat Ninove om 11 uur.

Combi-ticket The Seven Gardens + Bidboek: € 25,00 / Vriendenpas: € 20,00 / +65 & mindervaliden: € 16,00 / - 26 jaar: € 12,50


Prijzen

Basisprijs: € 16 / Vriendenpas: € 13 / + 65: € 12 / mindervaliden: € 12 / -26 jaar: € 8

Locatie

Sint-Amanduskerk - Smid Lambrechtstraat / - 9406 Outer