Tickets

LAPdag is een familiedag waar jong en oud ondergedompeld worden in een gehele ervaring van kijken, spelen en bewegen. LAP neemt een hele dag het cultuurcentrum over en geeft families een speelse en culturele totaalervaring!

Op deze familiedag speelt LAP in de eerste plaats haar succesvolle voorstelling Time Play (5+). De kinderen en ouders worden voor en na de voorstelling nog actiever betrokken bij de voorstelling in de vorm van workshops die in verschillende formules aangeboden worden (workshops enkel voor de kinderen en duo-workshops voor volwassenen en kinderen).  Met de hele familie wordt een Level Q-spel gespeeld en doorheen het hele cultuurcentrum worden opdrachten geïnstalleerd om kinderen actief onder te dompelen in de wereld van LAP.

Buiten het artistieke en educatieve aanbod zal ook de hele omkadering en aankleding door LAP onder handen genomen worden met LAP-bokes, merchandise en zelfs een Photobooth waar kinderen zich kunnen uitleven met kostuums en attributen uit de voorstelling. 

De familie LAPdag is een dag vol dans, theater, workshops*, spel en plezier voor het hele gezin!

Planning:

  • 13 tot 13.30 uur:  opdrachten in de wandelgangen
  • 13.30 tot 14.30 uur: Time Play voorstelling & educatieve luik met pamfletten
  • 14.30 tot 15 uur: opdrachten in de wandelgangen
  • 15 tot 16 uur: workshop rond Time Play*
  • 16 tot 17 uur: opdrachten in de wandelgangen

*De workshop is gratis maar inschrijven is verplicht aangezien de plaatsen beperkt zijn (max. 20 deelnemers).


Prijzen

Basisprijs: € 10 / Reductie: € 9 / -12 jaar: € 5 / Gezinsbond: € 8 / Gezinsbond -12 jaar: € 4 / Vriendenpas: € 9

Locatie