Tickets

Uit het hoofd en in het lijf!

In deze meerdaagse workshop duiken we in de wereld van het lichaam. We mixen kunstdisciplines en experimenteren erop los. Verken al dansend de mogelijkheden van je lichaam, maak muziek met je lijf en beeld een reis uit door mond, slokdarm, hart. Maak je eigen verdwijn-outfit en prikkel je neus met een zelfgemaakt geuren-schilderij.

 

De workshops worden onderverdeeld in leeftijdscategorieën en duren twee dagen. Eén uurtje voor en na de workshops kunnen de deelnemers opgevangen worden door één van onze monitors die de kinderen ook de rest van de dag zal begeleiden.
Inschrijvingen gebeuren via onze website www.ccdeplomblom.org, telefonisch 054 50 59 50 of aan onze balie.
De workshops gaan door in het zaaltje op de eerste verdieping van cc De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove (ingang via Edmond De Deynstraat). Bij mooi weer trekken we naar onze tuin, achter het cultuurcentrum.
Voor meer inlichtingen kan je steeds terecht bij tina.verbraekel@ninove.be.
Is jouw kind een creatieve duizendpoot? Aarzel dan niet want de plaatsen zijn beperkt!
 

Datum: dinsdag 12 april en woensdag 13 april 2022 van 9 uur tot 16 uur
leeftijd: 4 tot 6 jaar (het is belangrijk dat jouw kindje al 4 jaar is bij de start van de workshop)
Aantal deelnemers: max. 12
Prijs: € 40,00 voor 2 dagen (prijs is inclusief opvang voor en na de workshop, drankje bij de lunch, tienuurtje en vieruurtje).
Organisatie: cc De Plomblom i.s.m. Mooss
Extra info: inschrijven kan enkel voor de volledige workshop (= 2 dagen). Opvang voor (vanaf 8u) en na de workshop (tot 17u) is optioneel. Vergeet je lunchpakket en goed humeur niet! Zorg voor kledij die vuil mag worden.


Prijzen

Basisprijs: € 40

Locatie