trailer Figlia Mia

Tickets
Tickets

De verlegen tienjarige Vittoria heeft een hechte band met haar moeder Tina. Maar hun rustige leven in Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is.

Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina is het hiermee eens, getroost door het idee dat de vrouw binnenkort de stad zal verlaten. Zoekend naar iets diep en onverklaarbaars, brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door - tegen Tina’s wil.

Figlia mia is het verhaal van een jong meisje dat wordt verscheurd door de keuze tussen twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onontwarbare banden, over worstelen met overweldigende gevoelens en omgaan met wonden.

“Dat Alba Rohrwacher een rasactrice is, helpt natuurlijk. Maar ook de lange takes en de natuurlijke fotografie trekken je in het verhaal en transporteren je onverwijld naar het rotsachtige Sardijnse landschap.” (De Morgen)

Regisseur: Laura Bispuri
Met: Valeria Golino, Alba Rohrwacher, Sara Casu
 

 

Italië, Duitsland, Zwitserland – Drama – 2018 – 100 minuten


Prijzen

basisprijs: € 6 / Reductie: € 5 / Vriendenpas: € 5

Locatie