Tickets
Tickets

In 1975 start Lars zijn professionele carrière bij de Belgische Koopvaardij. De gitaar gaat mee naar alle uithoeken van de wereld. Eind jaren ’80 krijgt hij de microbe van het ‘performen’ mee bij Dizzy Fingers. Van 2002 tot 2017 is hij een vaste waarde bij de Kasseiderockers.

In april 2009 staat Geert Van Snick aan zijn deur en het concept Gezonghen Mes wordt geboren. Veel muziekliefhebbers uit de regio en ver daarbuiten gaan deel uitmaken van ‘ongedwongen en vrij samen musiceren’, elke eerste zondag van de maand. Het is tot op vandaag niet anders.

Lars: “door instrumenten zoals violen, accordeons, allerhande blaasinstrumenten, doedelzak, mandoline, dobro, ukelele krijgt muziek spelen een totaal nieuwe dimensie”. De drang om zelf muziek te schrijven, vertaalt zich in een eigen cd “I’m here to stay", die begin november wordt uitgebracht. De helft van de opbrengst gaat naar zijn geliefde dierenasiel te Denderwindeke.

Acht vrienden-muzikanten verleenden hun medewerking aan de cd: Geert van Snick (accordeon), Marcel Deneve (contrabas), Ingrid Van Lancker (viool), Jan Oelbrandt (dobro), Joris Jacobs (dwarsfluit), Jan Maris (mandoline/contrabas), Kristien De Vos (viool) en Joachim Wannyn (banjo). Eddy Van Imp zorgde voor alle noten op papier.

Op 24 en 25 september treden toe tot die ‘Sweet Session Band’: de broers William en Walter Minnaert (gitaar-percussie), Natalie D’Haene (piano), Betty Wauters (cello), Laurens Maris (percussie) en Laurien Vander Elst (zang).

Wie komt er nog mee op dit unieke en éénmalige muziekfeest in cc De Plomblom?

Marimbros” – Laurens Maris en Thomas Schollaert – zorgen voor een zwoel zuiders tintje met herwerkte hedendaagse pophits op de marimba.

The A-Tease met Christoph Ravyst (bas), Jelle Willems (keyboard/zang), Gwen Van Droogenbroeck (gitaar), Jari Hiers (percussie) en Jolien Vander Elst (zang) brengen bekende tunes uit de ‘eighties’.


Prijzen

Basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / Vriendenpas: € 11.2

Locatie