Tickets

Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert dat al bewees dat het menig hart sneller doet slaan.

Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits. Bella Italia is een concert om met weemoed terug te denken aan de voorbije vakantie en waarom niet, vervlogen vakantieliefdes.

Je kunt het al raden: Bella Italia is hartstochtelijk genieten van la dolce vita op una giornata particolare.

De setlist is onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. Ti Sento, Gloria, I Maschi, Parole Parole Parole, Volare, Gente di mare, ... Overbekende liedjes maar ook enkele verborgen parels van topartiesten als Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en vele anderen staan op het repertoire.

Naast de typische Italiaanse passie serveren we ook vrolijke zomerhits. Ma Quale Idea!, Tu vuo fà l’ Americano, A far l’amore comincia tu, ... Uit volle borst meezingen is toegestaan.

De band excelleert, Begir en Marco zijn de perfecte Italiaanse gastheren en Sandra Kim blaast iedereen omver met haar fenomenale stem.

Bella Italia bestaat uit quasi tutti Italiani :

Sandra Caldarone (Sandra Kim), Marco Zanetton (Marco Z), Begir Memeti, orkestleider Adriano Cominotto op toetsen, accordeon, ... (Arno, Adamo, Vaya Con Dios, Jo Lemaire, ...), Damian Corlazolli op gitaar (Spring), Claudio Arduini op drums (Oscar and the Wolf) en de enige niet Italiaan die al die furie aankan Bart Van Lierde (Bartholmeo Di Lirio, K’s Choice, Meuris, Radio Oorwoud, ...) op bas zetten de toon voor wat een onvergetelijke avond zal worden.

We worden overvallen met hommages en tributes, mochten ze allemaal zoals deze zijn, dan kunnen er niet genoeg zijn. Woon zeker een voorstelling bij en oordeel zelf!” (CC de Werft - Geel, Roel Tuelleneers)

Ik heb enorm genoten van Bella Italia. Het was een echte feelgood voorstelling waarbij heel de zaal zat mee te zingen en klappen. Iedereen van ons publiek was ook heel enthousiast en kwam goedgezind buiten.”
(CC 't Gasthuis - Aarschot, Maaike Vanderhaegen)


Prijzen

Basisprijs: € 16 / Reductie: € 15 / Vriendenpas: € 8

Locatie