Tickets

Belgian Brass Soloists is een dynamisch ensemble van koperblazers met diversiteit en virtuositeit als belangrijkste troe­ven. De combinatie van gerenommeerde musici en een duidelijk artistiek profiel maakt van dit gezelschap een indruk­wekkende en unieke Belgische vertegenwoordiger op binnen- en ook buitenlandse concertpodia. Belgian Brass speelde concerten in België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Nederland, de Verenigde Staten en Spanje én liet zich opmerken door het uitbrengen van vier uitmuntende cd’s. De meeste musici zijn als solist verbonden aan het Symfonieorkest van de Koninklijke Muntschouwburg.

Belgian Brass biedt een subtiele en evenwichtige mix van de meest uiteenlopende muziekgenres en kan zo élk publiek bekoren.

 

Around The World is een bijzonder gevarieerd en toegankelijk programma dat je mee op reis neemt doorheen alle continenten, doorheen de tijd maar evengoed doorheen een waaier aan genres. Van William Byrd en Bach tot Bernstein en Kurt Weill, van de renaissance en barok tot jazz en zelfs variété. Het dynamische ensemble Belgian Brass Soloists zorgt voor een heerlijke, kleurrijke bloemlezing uit het rijke repertoire voor koperkwintet.

Programma:

William Byrd - The Earle of Oxford’s march

W. A. Mozart - Die Hölle Rache

Georges Bizet - Carmen Suite

Kurt Weill - Opera Suite Three Penny

Leonard Bernstein - Suite West Side Story

Enrique Crespo - Suite Americana

Gerardo M. Rodriguez - Tango La Cumparsita

Luther Henderson - The Saint’s Hallelujah

 

Manu Mellaerts: trompet

Steven Devolder: trompet

Rik Vercruysse: hoorn

Jan Smets: trombone

Stephan Vanaenrode: tuba


Prijzen

Basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / -26 jaar: € 7 / Vriendenpas: € 7

Locatie