Tickets

Kan je met klei enkel boetseren of kan je er ook mee bouwen of verven? Hoe is het om met een penseel aan een lange stok te schilderen? Moet een schilderij uit verf zijn of kan je het ook in elkaar timmeren met houten plankjes? We experimenteren erop los. Elke dag verken je nieuwe mogelijkheden in de wereld van lijn, vorm, kleur, contrast… Strop je mouwen omhoog en leef je uit als kunstenaar.

Een duik in dit beeldend atelier leert je bewustere materiaalkeuzes maken. Wie weet steek je zelf wel de meest unieke kunstwerken in elkaar?

De workshops worden onderverdeeld in leeftijdscategorieën en duren twee dagen. Eén uurtje voor en na de workshops kunnen de deelnemers opgevangen worden door één van onze monitors die de kinderen ook de rest van de dag zal begeleiden.
Inschrijvingen gebeuren via onze website www.ccdeplomblom.org, telefonisch 054 50 59 50 of aan onze balie.
De workshops gaan door in het zaaltje op de eerste verdieping van cc De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove (ingang via Edmond De Deynstraat). Bij mooi weer trekken we naar onze tuin, achter het cultuurcentrum.
Voor meer inlichtingen kan je steeds terecht bij tina.verbraekel@ninove.be.
Is jouw kind een creatieve duizendpoot? Aarzel dan niet want de plaatsen zijn beperkt!

Datum: donderdag 14 april en vrijdag 15 april 2022 van 9 uur tot 16 uur
Leeftijd: 6 tot 9 jaar
Aantal deelnemers: max. 15
Prijs: € 40,00 (prijs inclusief opvang voor en na de workshop, drankje bij de lunch, tienuurtje en vieruurtje)
Organisatie: cc De Plomblom i.s.m. Mooss.
Extra info: Opvang voor (vanaf 8u) en na de workshop (tot 17u) is optioneel. Vergeet je lunchpakket en goed humeur niet!


Prijzen

Basisprijs: € 40

Locatie