Tickets

Tijdens de paasvakantie biedt het cultuurcentrum creatieve workshops aan voor kinderen tussen 4 en 9 jaar oud. Hiervoor werken we nauw samen met Mooss (www.mooss.org). De workshops worden onderverdeeld in leeftijdscategorieën en duren twee dagen. Eén uurtje voor en na de workshops kunnen de deelnemers opgevangen worden door één van onze monitors die de kinderen ook de rest van de dag zal begeleiden.

De workshops gaan door in de foyer van cc De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove. Bij mooi weer trekken we naar onze tuin, achter het cultuurcentrum.

Voor meer inlichtingen kan je steeds terecht bij tina.verbraekel@ninove.be.

Is jouw kind een creatieve duizendpoot? Aarzel dan niet want de plaatsen zijn beperkt!

 

Tweedaagse workshop: Ecokunst (6-9 jaar)

Stokken, stenen, planten, aarde en nog veel meer. Dat vind je in de natuur. Petflessen, tetrapakken, textiel, papier enzovoort zijn uitvindingen van de mens. We werken zowel met natuurlijke als met recyclagematerialen en inspireren ons op kunstenaars die deze materialen gebruiken en/of die geboeid zijn door het thema ‘mens en milieu’. Elke dag komt een nieuw materiaal aan bod. Op het einde hebben we een heuse tentoonstelling van recyclagesculpturen, kruidenschilderijen, hooibouwsels, takkenconstructies en groeiende kunstwerken.

 

Datum: donderdag 13 april en vrijdag 14 april 2023 van 9 uur tot 16 uur
Leeftijd: 6 tot 9 jaar
Aantal deelnemers: max. 15
Prijs: € 40,00 (prijs inclusief opvang voor en na de workshop, drankje bij de lunch, tienuurtje en vieruurtje)
Organisatie: cc De Plomblom ism Mooss.
Extra info: Opvang voor (vanaf 8u) en na de workshop (tot 17u) is optioneel. Vergeet je lunchpakket en goed humeur niet!


Prijzen

Basisprijs: € 40

Locatie