Tickets

Katrien Verfaillie

Het grote publiek leerde Katrien Verfaillie kennen tijdens de eerste corona-lockdown in 2020. In de “roare tieden van Corona” brak ze menig Vlaams hart met haar eigen versie van een nummer van Jean Ferrat dat beter bekend werd in de versie van ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld. ‘Kunnik Nemi Na Joen Komn’ raakte duidelijk een gevoelige snaar; vele mensen herkenden erin het gemis aan fysiek contact, aan elkaar onbezorgd te kunnen ontmoeten, aan er gewoon zijn voor elkaar. Sinds het succes van dat hitje, werkte Katrien aan een full-cd met liedjes over zorg, “Gie Zorgt".  

Voor Katrien Verfaillie was het de eerste keer dat ze zich, onder begeleiding van Raf Walschaerts en Walter Janssens, aan zang waagde.Katrien was wel al jarenlang actief als pianiste/componiste. Onder de artiestennaam Pigeon on Piano bracht ze al twee platen uit en reisde ze van cultureel centrum naar concertzaal. Op festivals staat Katrien Verfaillie met een eigen “kijkdoos”, de “kleinste concertzaal ter wereld”. Waar die vreemde naam vandaan komt? Wel, haar vader noemde Katrien altijd ‘duvetje’, Westhoeks voor duif… Katrien begon te componeren sinds haar vaders dood en leerde zichzelf zo beetje bij beetje beter piano spelen. Het werd een passie!

Helena

De winnares van onze allereerste Open Mic, Helena, is een 16-jarige artieste uit Tielt-Winge. Al van kleins af aan hield ze van muziek en zingen. Nu zingt ze nog steeds erg graag en leert ze gitaar zodat ze zichzelf kan begeleiden. In maart 2021 bracht ze haar eerste single 'Hologram' uit onder het label van 'House of Entertainment'. Deze single werd goed ontvangen door o.a Radio 2. Ondertussen heeft ze haar tweede single 'Offline' uit, die ze zelf geschreven heeft. Helena is graag creatief bezig, doet niets liever dan gitaar spelen, nummers schrijven en zingen op haar kamer. Maar het liefst staat ze op een podium.


Prijzen

Basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / Vriendenpas: € 11.2

Locatie