Gnosis & Waar

Tickets

Passerelle biedt elk jaar de kans aan twee choreografen om een creatie te maken met jonge dansers. Deze creaties worden gepresenteerd in een double bill, waardoor het publiek op één avond jong werk van twee relatief onbekende choreografen kan ontdekken. Eerder werkte Passerelle op die manier samen met o.a. Lisbeth Gruwez, Iris Bouche en Sidi Larbi Cherkaoui in hun begincarrière.

Gnosis

In Gnosis zoomt de Italiaanse choreograaf Vicenzo Carta in en uit op de groep dansers in een matrixachtige compositie. De groep beweegt in ruimte en tijd en exploreert hierbij haar driedimensionaliteit. De dansers lijken zich unisono te bewegen maar niets is minder waar.

Gnosis staat hier voor de intuïtieve dynamica van de groep.

Waar

Waar is een voorstelling rond waarneming. Een intimistische voorstelling en een choreografisch commentaar op onze perceptie. Wat zien we en wat zien we niet?

WORKSHOP

Passerelle geeft een workshop die nauw aansluit op de voorstelling. Aan de hand van enkele oefeningen en uitleg van een coach krijg je een unieke inkijk in hoe de voorstelling tot stand kwam en waarom de choreograaf bepaalde keuzes maakte. Door deze workshop bekijk je de voorstelling absoluut met andere ogen.

Locatie: zaal eerste verdieping Cc De Plomblom

Tijdstip: 15.15 uur - 17.15 uur

Tickets: € 20.00 (workshop + voorstelling), € 6,00 (indien voorstelling in abo)

 

 

 

Concept: Pol Coussement

Dans: Ine Naessens, Sofie Nuyttens & Morgane Van Weyenbergh

Muziek: Gerrit Valckenaers

Licht: Koen Moerman

Video: Tine Declerck

Productie: Passerelle vzw


Prijzen

Basisprijs: € 14 / Reductie: € 13 / ABO: € 11.2

Locatie